Építészet

Tevékenységünk az építészet szinte minden ágára kiterjed, szakrális épületektől a lakóházakon és középületeken keresztül az ipari épületek tervezéséig. Nagyságrendjében is változatos a palettánk, hiszen az egyszerű kerítés vagy kemenceház tervétől a lakópark generál tervezéséig kisebb és nagyobb feladatokra egyaránt vállalkozunk.


Irodánknak nincsen “saját építészeti sítlusa”, hiszen minden feladatot az Építettő igényei, az adott Hely kínálta örökség és a tervezett Rendeltetés által megkövetelt funkcionalitás összehangolásával kívánunk megvalósítani. Ugyanakkor alkotó munkánk alapeleme a természeti és a kulturális értékek megőrzésének, valamint a fenntartható ökológiai és ökonómiai egyensúly megteremtésének igénye, ezért nem törekszünk sem árversenyek megnyerésére sem árbevételi csúcsok megdöntésére.


Szeretünk kézzel rajzolva igazi műalkotásokat teremteni, hiszen ez főleg a családiházak és a szakrális építészet területén azonnal eljut a befogadóhoz. Ugyanakkor terveink a Graphisoft ArchiCAD szoftver aktuális legfrissebb változatán kerülnek feldolgozásra. A korszerű CAD alkalmazásokon túl a jövőbe mutató BIMx kommunkációt is használjuk.
Széles körű, évtizedek óta összehangolt szakági háttérre támaszkodva teljes körű generál tervezési szolgáltatást nyújtunk. Ezen tapasztalat birtokában ajánlatainkban – a felkérés műszaki tartalmát szükség szerint kibővítve – javaslatot teszünk a teljes körűen szükséges szakági munkarészekre is. Emiatt komplex tervezési ajánlataink általában nem hasonlíthatók össze más építész ajánlatokkal, de az Építtető céljait tekintve ár-érték arányában rendre a legjobbnak bizonyulnak.

Középületek

Lakóépületek